Beiratkozás

TÁJÉKOZTATÓ A BEIRATKOZÁSRÓL Iskolánkban a beiratkozás – a jelenlegi járványügyi körülményekre tekintettel –
2020/2021. tanévre DIGITÁLISAN történik a KRÉTA-rendszeren keresztül.
A KRÉTA-ba az általános iskolában kapott gondviselői jogosultsággal tudnak belépni. A beiratkozás további részleteit itt olvashatják.
A KRÉTA-ban történő beiratkozás mellett elektronikusan legyenek szívesek eljuttatni az alábbiakat:

1. A mellékletben szereplő Tanulói adatlapot 2020. június 22-ig legyenek szívesek visszaküldeni a Titkárságra, titkarsag@baktayg.hu. 2. NEK adatlapot – diákigazolvány igényléséhez
A diákigazolvány igénylés menete:
Az oktatási kártya (diákigazolvány) igénylési folyamatát az okmányirodákban kell kezdeni, ahol az igénylő adatait a személy- és lakcímnyilvántartás alapján ellenőrzik, arcképmását és aláírását digitalizált formában rögzítik. Az okmányirodai eljárás jelenleg díj- és illetékmentes. Itt azonnal kapnak egy Nemzeti Egységes Kártyarendszer adatlapot (NEK adatlap) melyet a
2020. június 30-ig kell eljuttatni a Titkárságra, titkarsag@baktayg.hu.
Az igénylést innentől elektronikus úton az iskola intézi. 3. Amennyiben igényelnek:
Étkezést (csak ebéd): Részletes tájékoztató az iskola honlapján olvasható, illetve az etkezes@baktayg.hu elektronikus címen érdeklődhetnek. 2020. szeptember 1-től való étkezéshez az igénylést legkésőbb 2020. augusztus 15-ig kérjük leadni.
Iskolai logóval ellátott pólót 1800 Ft áron, S, M, L, XL, XXL méretben. Az igényeket a titkársági címre kérjük megküldeni. 4. Alapítványi hozzájárulás 2500 Ft/félév. Az első félévre vonatkozó hozzájárulást a 0. szülői értekezleten tudják befizetni.
Leányoknak ünnepi alkalmakkor az matrózblúz viselése kötelező, ezt a szülők iskolakezdésig legyenek szívesek beszerezni.
Az általános iskolai bizonyítványt, az augusztus végére tervezett 0. szülői értekezletre kell majd behozni.
A 0. szülői értekezletről, a tanévkezdésről a leendő osztályfőnökök elektronikus úton veszik fel a kapcsolatot a tanulókkal és a szülőkkel. Dunaharaszti, 2020. május 28.
Lévai Mónika
igazgató s.k.