Angliai tanulmányút, még 5 hely kiadó!

 

Tervezett időpont: 2019. 04. 7-20.

Helyszín: Anglia, Devon megye, Barnstaple, Talking Heads Nyelviskola

Utazás: Neoplan a utóbusszal utazunk, egy éjszakát Németországban, egyet pedig Franciaországban töltünk, majd komppal kelünk át Doverbe. Canterbury-ben, már a program részeként városnézés lesz, majd továbbutazunk Stonehenge-hez. A műemlék megtekintése után indulunk tovább Barnstaple-be. Hazafelé Londonban töltünk egy délutánt.

Szállás: Kettesével, angol családoknál, így egész nap biztosított az intenzív nyelvgyakorlás.

Ellátás: Reggeli és meleg vacsora a családdal. Ebédre hideg élelmet kapnak a diákok a családtól, amit a délutáni programok előtt közösen fogyasztunk el.

Tanulás: Nyelvi szint szerint három különböző csoportba osztjuk a diákokat. A nyelviskolában minden délelőtt három órán vesznek részt anyanyelvi tanárokkal.

Kirándulások: A délelőtti órák után minden délután busszal kirándulunk a környékben, melyhez az idegenvezetést a nyelviskola tanárai biztosítják. A helyszínek: Lynton, Lynmouth, Woolacombe, Ilfracombe, Exeter, Cornwall-Tintagel. Ezen kívül a diákok a teljes vasárnapot angol családjukkal töltik.

Költségek: kb. 200-220.000 forint (busz, szállás, teljes ellátás, nyelvtanfolyam, belépők, biztosítás), mely több részletben fizetendő az alábbiak szerint:

 

Október végén: 40.000 forint.

December elején: 120.000 forint.

Február: 175 euró.

 

Érdeklődni és jelentkezni lehet Jakab Ildikó (jakab.ildiko@baktayg.hu; +36203343800) és

Szimuly Zsófia (szimuly.zsofia@baktayg.hu;  +36702471185) tanárnőknél.