Ki Mit Tud

A Baktay Ervin Gimnáziumban, mint ahogyan az már szokás idén is megrendezésre került a KI MIT TUD. E színes programon egy diák képviseli az osztályát, persze szívesen fogadjuk, ha valamelyik osztályból több jelentkező is van. Ezen a napon reggeltől már szokatlanul nagy a nyüzsgés az egész iskolában délutánra pedig már rohanó, fellépésre készülő, csinosan öltözött diákokat láthatunk, akik remegnek az izgalomtól.

Az iskolánkban működő zeneiskola növendékei is szívesen lépnek fel és mutatják meg nekünk az egész éves munkájuk eredményét. Az előadások témáit a diákok választják ki, egyaránt láthatunk táncos, versmondó, énekes, hangszeres, illetve osztályprodukciókat is. Az utóbbi mindenki arcára mosolyt csal. A fantázia és a kreativitás ilyenkor nem szabhat határt, hiszen idén is megalakult a Baktay Asszonykórus, amelyet a 11. C diákjai alkottak. Az előadásokat egy szakmai zsűri pontozza és értékeli. A zsűriben zenetanárok, illetve egy diákönkormányzati tag is helyet foglal. Eredményhirdetés a hagyomány szerint a Baktay napon történik, sok más verseny kihirdetésével együtt. Bátran ki merem jelenteni, hogy ez az egyik olyan programunk, amely igen népszerű és egyben összekovácsolja az osztályokat.

további képekért kattints a képre

Minden fellépőnek hatalmas gratuláció és köszönet, amiért ki mertek állni ennyi ember elé és sokszor csodálatra méltón, hiba nélkül adták elő műsorszámukat. Hálás köszönet a Diákönkormányzatnak a program nagyszerű megszervezéséért és lebonyolításáért. Köszönjük a Nagyoknak, Adélnak és Bálintnak a fantasztikus, vicces konferálást és ugyanakkor a családias hangulat megteremtését.

Kovács Judit Lili (10. A)

Képekért köszönet Lenger Nórának.
Felvételt itt tekinthetik meg: YouTube