Angliai tanulmányút

Angliai tanulmányút 2019-2020-as tanév

Tervezett időpont: 2020. 03. 1-14.

Helyszín: Anglia, Devon megye, Barnstaple, Talking Heads Nyelviskola

Utazás: Neoplan autóbusszal utazunk, egy éjszakát Németországban, egyet pedig Franciaországban töltünk, majd komppal kelünk át Doverbe. Canterbury-ben, már a program részeként városnézés lesz, majd továbbutazunk Stonehenge-hez. A műemlék megtekintése után indulunk tovább Barnstaple-be. Hazafelé Londonban töltünk egy délutánt.

Szállás: Kettesével, angol családoknál, így egész nap biztosított az intenzív nyelvgyakorlás.

Ellátás: Reggeli és meleg vacsora a családdal. Ebédre hideg élelmet kapnak a diákok a családtól, amit a délutáni programok előtt közösen fogyasztunk el.

Tanulás: Nyelvi szint szerint három különböző csoportba osztjuk a diákokat. A nyelviskolában minden délelőtt három órán vesznek részt anyanyelvi tanárokkal.

Kirándulások: A délelőtti órák után minden délután busszal kirándulunk a környékben, melyhez az idegenvezetést a nyelviskola tanárai biztosítják. A helyszínek: Lynton, Lynmouth, Woolacombe, Ilfracombe, Exeter, Cornwall-Tintagel. Ezen kívül a diákok a teljes vasárnapot angol családjukkal töltik.

Költségek: kb. 200-220.000 forint (busz, szállás, teljes ellátás, nyelvtanfolyam, belépők, biztosítás), mely több részletben fizetendő az alábbiak szerint:

Október végén: 40.000 forint.

December elején: 130.000 forint.

Február: 145 euró. (Ez a buszos utazás költsége, és a jelentkezők létszámától függően változhat.)

A kalkuláció a tavalyi ár alapján történt, a jelentkezők számától és az árfolyamtól függően változhat.

Érdeklődni és jelentkezni lehet Jakab Ildikó (jakab.ildiko@baktayg.hu; +36203343800) és Szimuly Zsófia (szimuly.zsofia@baktayg.hu +36702471185) tanárnőknél.