Ideiglenes Felvételi Rangsor 2023

Az alábbiakban ismertetjük a 2023/2024. tanévre jelentkezők ideiglenes felvételi jegyzékét. 

A felvételt nyert tanulók végleges listáját (egyeztetett felvételi jegyzék) április 21. után tesszük közé honlapunkon. A felvételi végleges eredményéről 2023. április 28-ig értesítjük a felvételiző tanulókat és szüleiket!  

A felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információk alapján 2023. március 21-22-én a tanulóknak lehetőségük van a tanulói adatlapon szereplő sorrend megváltoztatására, illetve új tanulmányi terület felvételére is, de utóbbira csak olyan középfokú iskolában, amely az eredeti tanulói adatlapon már szerepelt. Az új tanulmányi terület felvételéhez az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés is szükséges. Az egyeztetés tényét a középfokú iskolába eredetileg benyújtott jelentkezési lapon kell feltüntetni. Új iskolát (és annak tanulmányi területét) nem lehet a módossító tanulói adatlapon feltüntetni. A módosítás során tanulmányi területet törölni nem lehet.  

A változtatáshoz módosító tanulói adatlapot kell előállítani a KIFIR rendszerből, amelyet 2023. március 23-ig meg kell küldeni a Hivatalba. A módosító tanulói adatlap előállítását és a Hivatalhoz történő továbbítását szintén a tanuló általános iskolája végzi. 

A jelentkezések módosításáról további információ olvasható az alábbi oldalon:  

Középfokú felvételi eljárás-módosított jelentkezések megküldése 


Ideiglenes felvételi rangsorok:

0001_Hat évfolyamos gimnáziumi osztály

0021_Emelt szintű angol nyelvi osztály-haladó angol

0022_Emelt szintű angol nyelvi osztály-kezdő angol

0003_Digitális osztály